Belma Barut Anaokulu
BAĞLARÇEŞME MAH. 1203. SK. BELMA BARUT İLKOKULU BLOK NO 2 ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

Vizyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan , Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Misyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik, ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek bireyler yetiştirmektedir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

Sabah Grubu 08:00 - 12:50 ÖĞLEN Grubu 13:00 - 18:00

servis bulunmamaktadır.

İl Merkezine 29 Km olan okulumuz Esenyurt İlçe Merkezinde yer almaktadır.

İlçe Merkezi

8 derslik vardır.